Totum 
Kropsterapi

En Totum-behandling er en kropslig behandling, der tager udgangspunkt i et holistisk syn på kroppen og mennesket. 

Hvad er  kropsterapi?

Din krop bærer præg af, hvordan du har levet dit liv. Din psykiske tilstand påvirker din krop, og din fysiske tilstand påvirker omvendt dine følelser, tanker og sindsstemninger. Totum-behandlingen arbejder således i feltet mellem det psykiske og det fysiske.

I en behandling kan vi gå hårdt i de muskelspænd, der er, for at du bedre kan mærke, hvor og hvordan du holder fast. Der kan være smerte forbundet med det, men med guidning fra din behandler ændrer smerten sig til at blive medgørlig og mindskes.

Behandlingen behøver ikke at være smertefuld. Der kan også arbejdes med blidere pulsering og med at mærke grænser uden smerte.Idet vi går i gang med at arbejde med din krop med både dybe tryk, stræk og pulserende bevægelser, vil din krop afsløre, hvordan du forholder dig til det, der ligger i din krop. Kæmper du imod? Trækker du dig? Eller hvilke andre reaktionsmønstre tager du i brug, når du bliver udfordret?

Totum-behandlingen skaber en ny kontakt til din krop, således at du opnår en øget bevidsthed om, hvad der skal til for, at du kan slippe de fysiske og psykiske spændinger, du har.

.

Skal Prøves!

For mig har behandlingerne hos Linda været en øjenåbner og en måde at “slippe” nogle af mine kropslige hemmeligheder. For nogle kan dette måske lyde abstrakt, men egentlig er det meget enkelt. Siden jeg påbegyndte mit behandlingsforløb, har jeg haft færre muskelspændinger, særligt i nakke og lænd. Derudover har jeg mærket en ændring i min kropsholdning og jeg har fået langt større kropsbevidsthed samt mærker tidligere end før når spændinger er under opsejling. Også på det energimæssige plan har behandlingerne effekt. Selvom behandlingerne timerne efter kan medfører udmattelse, fortager det sig hurtigt og ny, frisk energi strømmer gennem kroppen i dagene efter.

Sissel Wold-Andersen

Jeg har aldrig oplevet noget lignende

Jeg er i mange år blevet behandlet hos fysioterapeuter, med akupunktur, med kiropraktik samt fysiologisk massage for fysiske smerter i lænd, nakke og mave, samt psykiske smerter i form af angst, uro og sorg, uden held. Men gennem det sidste år har jeg været i behandling hos kropsterapeut Linda Lewalski. Det gode ved kropsterapien er, at der bliver arbejdet med kroppen som en helhed, at der behandles ud fra medianbaner, “zonepunkter”, pulseringer ect. I begyndelsen fik jeg blide behandlinger en gang om ugen , da jeg var meget skrøbelig. Efterhånden som mine fysiske smerter blev mindre, blev behandlingerne dybere og jeg begyndte at komme hver 14 dag. Herefter blev der løst op for mine psykiske smerter. I dag er jeg i en indre balance og fysisk smertefri. Jeg går nu, til behandling hos Linda ca. en gang om måneden, for at vedligeholde min mentale ro og bibeholde min krop fysisk sund. Jeg kan varmt anbefale en behandling hos Linda Lewalski.

Birgitte Schultz
KOM I GANG

Hvis du er i tvivl hvor mange behandlinger du har brug for, så skriv mig gerne en mail.

KLINIKKEN
  • Stefansgade 67 3.th 2200 Kbh. N
    • +45 26 35 59 08
    • lindalewalski@gmail.com
    FØLG MED PÅ FACEBOOK
    BOOK EN TID